5.08.2007 г., 21:12 ч.

Роксолана 

  Поезия
697 0 3
Обичам те
капчица по капчица...
като слънце,
като слънчева благодат.
Ти си за мене
религия,
страст.
Ти си небето -
без спомен,
обичам те нежно,
повярвай.
Цялата съм твоя,
скъпи,
искам да чувам
гласа ти
и да те прегърна,
любов моя,
къде си?
Не ме изгубвай,
гушни ме,
не ме зачерквай,
обичай ме,
моя любов.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??