РОЛЯ
«Светът е сцена
и ние всички сме актьори»,
отдавна Шекспир забелязал.
Но в своята единствена пиеса
всеки изпълнява главна роля.
А в сюжета главният актьор
безуспешно се опитва
да коригира сценариста
и винаги желае да играе
без суфльор и режисьор.
© Даша Всички права запазени