1.10.2008 г., 13:32 ч.

Роля 

  Поезия » Друга
626 0 9

Последна продуктивна роля,

а после stop в авенюто

на отминалото време...

а заслужаваш всичко,

с което някога животът

сладък е бил...

някой обувките ти иска -

твоята позиция изходна -

хвърли стрелите си,

извикай старата защита -

заговор с мълчанието...

изпитание и срам

убиват душата, а тялото

не иска да умре...

стари бастиони обикаляш -

пустош, разширени ноздри

тъгата вдишват,

уж светло е,

а матово било...

не се сърди,че си мъж,

своя гняв притъпи,

душата знае - тук някъде

все още любовта я има,

тук някъде трябва да е...

 

01-10

Да е честит денят на възрастните хора...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??