19.06.2007 г., 10:27 ч.

Романс 

  Поезия
537 0 5

 Циганко  красива -
 като  самодива!!!!...

 Ти  не  стана  ни  елитна  манекенка,
 нито  фолк-бамбина    с   едър   силиконов   бюст...

 Нискочелите  момчета,  анаболови ( и те   с  бамбините   един  дол вехти дренки)
 не  да  пипнат -
 да  те  гледат   даже   ги  е   гнус...

 Зная  тайната   на  всичките  клошари -
 твойта  вярност  безпределна как

 маскирана   така  е...
 че

 един   избраник      да  е с теб   до  гроб...

 О, Каква  Любов!
 Та може  би  затуй  избраника  ти  те  посреща  вечер   със  шамари
 и    изпраща 
 със  ритници тежки
 да  отмаряш

 в   Пирогов?...


 Бъркай    в  кофите  момиче!
 Даже  ако  може,     вътре   в  тях   легни...
 изтегната  докрай!!!...

 Този  свят    е  за  боклука...

 С вихрен танц и  тарамбуки,
 в теб  гори  свещта  на  истинския  Рай...
 
 

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тази свят е за боклука!!!
    Жалко... за този свят, но е вярно за този свят!!!
  • С месец закъснение - ви благоДаря...
    Гушкам ви -за казаното мнение...
  • Стана ми тъжно за тази циганка...исках да я видя да танцува край огъня,а видях нейния труден ,тъжен ден...Поздравявам те!!!
  • Браво,браво,браво!!!
    Искрен поздрав!!!
  • Боже , какви противоречия само! Този свят е за боклука -лошо , а как хубаво започва стиха- Циганко красива, като самодива!!!
Предложения
: ??:??