4.04.2021 г., 14:59 ч.

Романтично-битова 

  Поезия » Любовна, Хумористична
710 0 0

Мъфини от морков, свещи ароматни,
киноа и авокадо... Виното -приятно.
Аз и ти самички... Седнала си гола,
а пред нас е пълната чиния със рукола.

Палачинки от банани, косата ти ме гали,
а целувката мирише на узрели портокали.
Чушките са постни, мусаката е гореща,
аз и ти самички... Наша първа среща.
Чушките са люти,  а краката ти тъй меки
нека има чесън... Ти не си за всеки.
И си седнала във мене мокра и нетърпелива..
Винаги ли си така красива?

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??