Красотата е роза.
Розата е любов.
Но има ли роза без бодли?
Има ли любов
Която да не боли?
В любовта невярвам аз,
Но вярвам в болката..
Вярвам,
Защото душата ме боли.
Вярвам,
Защото в тялото ми се забиват
Хиляди бодли..от роза
(някъде през 2001г.)
© Пламен Стефанов Всички права запазени
моментен пристъп на птрицание, който ме държи толкова години..явно
любов..какво беше това?!