С тази роза показвам обичта си
С тази роза ти казвам колко много те обичам
С тази роза показвам чувствата си към теб
С тази роза ти обещавам че до края на живота ми
ти ще си единствената в сърцето ми
Оценявам всичко в теб мое единствено цвете
Ти си единственото цвете в моето сърце
Ти си ми любима
Ти си ми всичко на света
Без теб съм никой
Без теб съм един обикновен човек
Но щом те имам и си до мен знам едно
че в нашата любов край няма.
© Веселин Алексиев Всички права запазени