9.05.2008 г., 10:19 ч.

Роза 

  Поезия » Любовна
836 0 5

Ти си моята роза, моята Роза.

Красива, ти си най-красивото цвете.

Тъй ухайна, със своя аромат ме пленяваш.

Всеки път, когато докосна твоите цветове,

се влюбвам отново и отново.

Ти си моята роза, моята Роза.

 

Ти си моята роза, моята Роза.

Истинско райско цвете.

Неземната ти красота търся във всеки цвят.

И прекрасните ти листа галя със ръка.

А болезнените ти бодли милвам със уста.

Ти си моята роза, моята Роза.

 

Ти си моята роза, моята Роза.

Невероятна, най-красивото цвете.

Прекрасна, най-красивото момиче.

Божествена, най-красивото същество.

Неповторима, с най-красивото име.

Ти си моята роза, моята Роза.

© Бобо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??