2.09.2014 г., 12:33 ч.

Роза 

  Поезия » Любовна
549 0 2

РОЗА (на С.С.)

 

За теб разцъфнах - искай да съм твоя -

свенлива и жадуваща за ласки,

 - тъй плахо венчелистчета разтворила

 и тръпнеща пред нежните опасности.

 

Ела и докосни ме, приближи се

и вдишай моя царствен аромат,

роса отпий от мен, опияни се,

изгубвай се в неземна благодат.

 

 

 

В жена ме превърни - незабравима -

придай ми сласт и похотливи форми

и воден от копнеж, неутолимо

подканвай ме към грях до невъзможност.

 

 И като дъжд обичай - безпощадно -

заливай ме поройно със целувки,

изстрадай ме по устните си жадни

и накажи ме с хиляди милувки.

 

Откъснеш ли ме, ще усетиш болка,

неволно към бодлите ми посегнал...

От нежност само Аз боля дотолкова.

Оставам и ухая - до последно.

 

 

 

© Росица Чакърова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??