20.01.2008 г., 14:27 ч.

Роза от станиол  

  Поезия » Любовна
986 0 2

на Данчо 

 

Един едничък спомен пазя аз от теб.

Бях малка, а ти малка роза от станиол ми подари.

А тя е толкоз крехка, като мен. Единствен спомен пазя.

Не снимка побеляла, а малка роза от станиол.

Напомня тя за дни щастливи, за радости и весели шеги.

Къде изчезна ти - не зная.

За тебе спомням си сега. Бях малка, а сега голяма,

а розата като че ли не остаря.

За тебе пиша аз, едничка моя обич. За теб, за розата, за мен.

Един единствен спомен пазя аз от тебе.

Не снимка побеляла, а малка роза от станиол...

                                                                                 ζ

 

© Михаела Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оргинално...
  • Стих изпълнен с любов и много хубави спомени.
    Поздрав за хубавия стих!!!
Предложения
: ??:??