12.12.2012 г., 20:13 ч.

Розата 

  Поезия » Философска
490 1 0

Осъмна розата във сняг-

цветът и малките листа 

покрити бяха със снежинки.

Кристални, малки, бели -

една след друга наредени,

сковали прелестната роза.

Огря я слънце и разтопи се белотата,

окапаха листата и цветът -

изчезнаха и блясъкът, и красотата...

 

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??