Dec 12, 2012, 8:13 PM

Розата 

  Poetry » Phylosophy
497 1 0

Осъмна розата във сняг-

цветът и малките листа 

покрити бяха със снежинки.

Кристални, малки, бели -

една след друга наредени,

сковали прелестната роза.

Огря я слънце и разтопи се белотата,

окапаха листата и цветът -

изчезнаха и блясъкът, и красотата...

 

© Теодора Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??