15.11.2016 г., 20:01 ч.

Розата 

  Поезия » Философска
572 0 2

Розата

 

Розата е цвете най-прекрасно,

подарява се с целувка, страстно.

Розата червена е цветето на Любовта,

подарявал съм, подарявам и сега.

Розата с ален цвят като на огъня,

който гори в две влюбени сърца!

Розата има стъбло и бодли,

не само красота, но има болка дори,

както в Любовта има радост и тъга!

Розата с чувство подарявам на любимата жена,

подарявам я с усмивка и целувка една!

Тя поема я в своята ръка,

и красотата се допълва с красота!

Розата показвам я на мойте деца,

разказвам и за нея, и за Любовта!

Как да уважават любимата жена,

за да ги обича, за да остане завинаги Тя!

Розата и Любимата в едно цяло,

това е истинската Красота!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??