23.04.2008 г., 10:55 ч.

Розата 

  Поезия
478 0 3
Разцъфна розата на двора,
с листа зелени украсена,
проби на зимата затвора
една любов - необяснена...

Потънал в сенки на нощта,
край нея някой там застана,
да я откъсне не успя,
а да я гледа ням остана.

И ароматът го понесе устремен,
към спомена за роза в ден отминал,
повяхнала от ураган студен,
пред друга днес да бъде той застинал...

© Борислав Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??