21.06.2006 г., 13:35 ч.

Розов сън 

  Поезия
1042 0 3

ЗАТВАРЯШ ОЧИ И МИСЛИШ ЗА МЕН;

СЪНУВАШ МЕ ПРЕЗ ПОРЕДНИЯ ДЕН…

СЪНЯТ ТИ ДНЕС Е ПРЕКРАСЕН,

НО ДАЛИ ЩЕ СЕ СБЪДНЕ Е НЕЯСЕН...

НА СЪН ТИ ГАЛИШ КОСИТЕ МИ,

С ЕДНАТА СИ ДЛАН ПОПИВАШ СЪЛЗИТЕ МИ…

ИСКАШ ДА МЕ НАПРАВИШ ЩАСТЛИВА,

ЗА ТЕБ АЗ СЪМ НЕЖНА И КРАСИВА.

ГАЛИШ ВРАТА МИ, ЛИЦЕТО….

ПРОДЪЛЖАВАШ НАДОЛУ… УСЕЩАШ СЪРЦЕТО.

КОЖАТА МИ НАСТРЪХВА ДО КРАЙНОСТ

ХАРЕСВА МИ ТАЗИ ЛАСКА, ПОТАЙНОСТ.

УСТНИТЕ МИ ДОКОСВАТ “СЪРЦЕТО”

АЗ ОТ ЛЕКОТА ЩЕ ЛИТНА В НЕБЕТО…

ПРОДЪЛЖАВАШ НАДОЛУ И БАВНО, И НЕЖНО

ЖЕЛАНИЕТО НИ СТАВА КОПНЕЖНО…

ТЕЛАТА НИ СЛИВАТ СЕ ВЪВ ЕДНО

МАКАР И В ЕДНО СЪНОВНО ЛЕГЛО…

ДУШИТЕ НИ ОТЛИТАТ КЪМ РАЯ

И АЗ И ТИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТУЙ НЕ Е КРАЯ...

ВЛЕЧЕНИЕТО БЕШЕ ПРЕКРАСНО,

А ЖЕЛАНИЕТО ТЪЙ СТРАСТНО…

ЕРОТИКАТА НА ТОЗИ СЪН

ТЕ ОПИЯНЯВАШЕ И НА ВЪН.

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??