15.12.2014 г., 11:49 ч.

Розовата лампа 

  Поезия » Друга
381 0 0

Със нея розов е светът,
със нея розов е плодът,
със нея стената розовее,
а масата бледнее.
Когато седнеш ти до нея
денят става по-розов с една идея.
А заслушаш ли се ти в песента й безкрайна,
ще ти разкрие най-великата тайна.
Коя е тя и аз все още не зная,
но смятам след малко около нея да се помотая.
Ще дойдеш ли и ти със мен,
за да се окажем в най-нежния и красив плен?

© Елизабет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??