9.07.2008 г., 13:10 ч.

Розови мисли 

  Поезия » Любовна
628 0 0

Жадни ръце ме докосват.

Изгарям по теб.

Тлея се като водата.

Преследвам мислите си.

Улавям те в парче любов.

Треперя като струна.

Разхождам се из устните ти.

Студено е.

Топя се в образа ти.

Разхождам се близо до теб.

Ти си като коприна.

Галиш ме като перце.

Докосваш ме в езерната тръпка.

Погледни ме.

Виж ме близо - далече от теб.

Догони ме...

Виж светлината, тя се тлее за теб.

Усети я и ще разбереш, че мисля за теб.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??