Жадни ръце ме докосват.
Изгарям по теб.
Тлея се като водата.
Преследвам мислите си.
Улавям те в парче любов.
Треперя като струна.
Разхождам се из устните ти.
Студено е.
Топя се в образа ти.
Разхождам се близо до теб.
Ти си като коприна.
Галиш ме като перце.
Докосваш ме в езерната тръпка.
Погледни ме.
Виж ме близо - далече от теб.
Догони ме...
Виж светлината, тя се тлее за теб.
Усети я и ще разбереш, че мисля за теб.
© Десислава Танева All rights reserved.