16.06.2021 г., 15:25 ч.

Розово лято 

  Поезия » Друга
315 1 7

Розови дюни, вълшебно море,

писък на чайки, прозрачно небе.

Сладко момиче - русалка добра,

къдрава пяна и аз на брега 

 

Слънце горещо и чифт очила,

кърпи на плажа, чадър на цветя.

Малка русалка романче чете,

аз съм до нея и пия кафе.

 

Облаче смига на морски делфин,

резен лимонче в хладния джин.

Аз и русалка на златния бряг,

розови мисли на розов хамак.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??