20.08.2006 г., 8:40 ч.

Рубая (опит) 

  Поезия
1071 0 5

 

 

Откакто този свят светува

едно сърце за другото бленува.

Стара истина е тази,

от която всеки се вълнува.

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??