11.12.2012 г., 23:59 ч.

Русалка 

  Поезия » Любовна
406 0 0

От тъмната стихия родена,

от шепота и болката на пяната,

от скалата и водата солена,

от истината и от измамата.

С любов отрекла същността си,

от зла магия се прекършила,

с опашката се спъвала в краката си,

но любовта в зародиш свършила.

 

Разтекла се от болка и от жажда,

че ни човек, ни приказка била

и върнала се там, където ражда 

водата вечна самота.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??