По улицата,крива ...вода ръждива се разлива.
Небето тъй се е събрало ,че нийде няма бяло.
А тъмнината ,тя във нея ,пролайва светлината.
Страх,начало ли е или нечий грях,съскане,Боже!Времена,лютиви чушки.
Отново ,мъглата е предвесник на беда.
Събитията...рано или късно ще сбъднат.
Народа няма никаква вина,тишина,безкрайност,святост ,лудост дива.
Отново избор...и вина,чия е,кой знае...
нека каже.
© Ангел Всички права запазени