9.02.2005 г., 1:00 ч.

ръжта узря и стана хляб 

  Поезия
690 0 1

 

намери в цъфналата ръж
дете ухаещо от щастие
ти стана мъж
а аз жена
градушки по небето крачеха

на твойта длан видях живот
и радости
и гръмотевици
в утробата ми малък плод
намери своето убежище

ръжта узря и стана хляб

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??