Feb 9, 2005, 1:00 AM

ръжта узря и стана хляб 

  Poetry
698 0 1

 

намери в цъфналата ръж
дете ухаещо от щастие
ти стана мъж
а аз жена
градушки по небето крачеха

на твойта длан видях живот
и радости
и гръмотевици
в утробата ми малък плод
намери своето убежище

ръжта узря и стана хляб

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??