5.03.2012 г., 0:35 ч.

Ръка протягам 

  Поезия » Любовна
930 0 1

Отново се събуждам със сълзи на очи
и слънцето изгаря ме със своите лъчи.
В душата ми е тъмно и студено.
Изгубих и последната надежда за живот.

 

Навън се стеле сребърна пътека
от красиви стъклени цветя.
Липсваш ми и самотата ме убива.
Но няма връщане назад.

 

И само спомените ми остават
да подкрепят моята душа.
Но със спомени не се живее,
не и без капчица любов.

 

Няма те, аз направих го така.
Няма те, това е моята съдба.
Безкрайно съжалявам, но е късно за това.
И тихичко ръка протягам, но оставам пак сама.

© ГрАфИнЯ ДрАкУлА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??