11.06.2024 г., 7:02 ч.

С 2 блондинки сутринта 

  Поезия » Хумористична
153 1 4
 
 
 
 
 
2 блондинки,
палачинки
сутринта -
Ами сега?

С шоколад,
сметана -
Глад!
Кое да хвана?...

И хванах
... сецване...
Схванах!
Това е то от много... хапване...

06.04.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??