24.01.2024 г., 13:20 ч.

С цвят на нощ 

  Поезия » Пейзажна, Философска
233 3 2

С цвят на нощ, звезди бледо светят,
Сънливи мечти в тъмнината се смесват.
Лунните пръски със трепет ги търсят,
В мрака обляни,с магия  ги ръсят.

 

Със сенки игриви, акорд на вълнение,
Нощта плете тайни в своето трептение.
Спокойствието й, като сладко вино,
Превръща светлината в кристално синьо.

 

Словата на вятъра, леко се вихрят,
Лунните пътища в тъмнината притихват.
С цвят на нощ и със сънища блестящи,
Звездите пеят, във времето трептящи.

 

Тъмнината не е страх, а магия в нощта,
Мечтите ни танцуват на лунна светлина.
С цвят на нощ, във вълшебен безкрай,
погледни звездите,намигни и мечтай!

© Krasimir Nikolov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??