11.02.2008 г., 10:13 ч.

С цялата ми обич в сърцето... 

  Поезия » Любовна
925 1 4

 

С цялата ми обич в сърцето...

Ти за мен си всичко на света,
завинаги на тебе се обричам,
като Слънце в дните ми изгря,
което да ме закриля и обича...

Даде ми подкрепа, силно рамо,
като ангел сбъдна ми мечтите,
накара ме за теб да мисля само,
за теб накара да горят очите...

Само с поглед ме разбираш
и усещаш когато ме боли,
и когато приказно ми се усмихваш,
пресъхват моите сълзи...

Караш ме от радост да немея,
за теб съм най-специална на света...
... и с обич всеки мига за теб да пея,
вдъхновена от силата на любовта...

В приказка живота ми превърна,
написа я и ми я посвети,
в красиво цвете ме превърна
и в слънце с парещи лъчи...

Нито миг без теб не си представям,
ти си вече част от мен,
завинаги до теб оставам,
песента ми да огрява твоя ден...

Не се замислям и без колебание
"Обичам те" ти пиша на небето,
за тебе правя аз това признание,
с цялата ми обич в сърцето...

27.07.2006       

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??