28.03.2017 г., 10:57 ч.

С думички от стих 

  Поезия » Любовна
314 2 11

 

Обичам всеки дъх на пролетта!

Тя винаги напомня ми за теб.

За първите ни трепети в нощта

и изгревните пролетни мечти.

 

Обичам твойте слънчеви цветя,

с които ме прегръщаш всеки ден.

Те носят твоя дъх на синева

и свежите пулсиращи следи.

 

Обичам твойта нежна тишина,

когато е изпълнена с любов.

И всеки шепот в моята душа

е огнен зов, с думички от стих.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??