3.11.2015 г., 22:50 ч.

С душата на цвете 

  Поезия » Любовна
535 0 0

Недей заключва сетивата ми,

под маската на обич благоприлична,

стихии бушуват в душата ми,

аз не съм  икона безлична.

 

Недей оковава живота ми,

под привидна любов всеотдайна,

огньове разпалват страстта ми,

аз не съм сянка потайна.

 

Недей убива смеха ми,

със силата на мъдри съвети,

пеперуди се раждат в очите ми,

аз съм с  душата на цвете.

 

***   ***   ***

© Дора Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??