Минутка само, с дъх на друг живот,
и в този миг прегръщам си мечтата!
И тръпна в ласките на теб, Любов,
опиянена от вкуса на свободата!
Минутка само, а толкова емоции събрала -
и жар, и трепет, и копнеж, и страст...
От устните ти пия, зажадняла,
притисната до теб, изгаряща в екстаз!
Минутка само и толкоз бързо отлетява!
Събуждам се в реалност, самота...
Ала, затворила очи, мечтата си остава
да грее силно в минутката една!
© Миа Всички права запазени