Sep 13, 2012, 10:55 PM

С дъх на друг живот 

  Poetry » Love
533 0 0

Минутка само, с дъх на друг живот,

и в този миг прегръщам си мечтата!

И тръпна в ласките на теб, Любов,

опиянена от вкуса на свободата!

 

Минутка само, а толкова емоции събрала -

и жар, и трепет, и копнеж, и страст...

От устните ти пия, зажадняла,

притисната до теб, изгаряща в екстаз!

 

Минутка само и толкоз бързо отлетява!

Събуждам се в реалност, самота...

Ала, затворила очи, мечтата си остава

да грее силно в минутката една!

© Миа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??