26.04.2008 г., 18:49 ч.

С една... 

  Поезия » Любовна
751 0 3

С една едничка дума
мога да проникна в тебе,
за да знам, че ме желаеш,
да стана господар
на твоята вселена.

С една постъпка малка
всичко ще си взема
и ще съм готов да те
оставя в празнота
и загуба на време.

С една усмивка топла
ще искаш да се върна
и тихо да сме сгушени...

да знаеш, че по-нещастен
съм от тебе!

© Антон Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??