* * *
Мрази Лятото излишества:
копчетата,
циповете дръпнати догоре,
червилото с цвят
на нахапана ягода...
За едно лятно приключение
са достатъчни
шапка идиотка и
еспадрили,
готови да обиколят
екватора…
© Радка Миндова Всички права запазени