7.10.2009 г., 11:07 ч.

С гума в ръка 

  Поезия » Философска
456 0 0

Как ми се иска да върна времето

и с гума да изтрия

думи,

грешки,

лекомислени чувства,

лъжи,

заблуди.

Да попълня празнините

от магическата гума

с нови слова,

истини,

правилни решения

и каквото си реша.

А след време, когато пак ми  се прииска

да изтрия,

ще напиша с химикал,

за да не ми се приисква повече.

Накрая ще почна да пиша в главата си,

където винаги ще мога да трия.

 

© Маги Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??