22.06.2007 г., 8:16 ч.

с хастара обърнат 

  Поезия
539 0 4
живот неписан
живот объркан
с хастара обърнат
живот абдикиран
живот отказан
със съдържание пълен
с форма замазан
любовта всичко е
именно затова
нея не смесвам
с това

а какво е
живот без любов
наказани мигове
без целувки
изстрадани погледи
без обръщение
живот пълен
със мъст

умора
безсмислие
бездействие
сън
тривиалност
безсилие
безмерие
мощ
и изгревът нов

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??