Какво си ти, видение?
Къде си ти в нощта?
Желана и красива,
със името Жена.
Тъй истинска и нежна,
огряваш над света.
Сегашна или прежна,
но с името Жена.
О, сила несравнима,
за своите деца.
Ти майчице, любима!
Си майка и жена.
Дори и посребрена,
една жена-душа,
обичаща и грешна,
но с името Жена.
© Снежина Айдарова Всички права запазени