Feb 9, 2011, 10:09 PM

С име на жена! 

  Poetry » Other
1088 0 6

Какво си ти, видение?
Къде си ти в нощта?
Желана и красива,
със името Жена.

Тъй истинска и нежна,
огряваш над света.
Сегашна или прежна,
но с името Жена.

О, сила несравнима,
за своите деца.
Ти майчице, любима!
Си майка и жена.

Дори и посребрена,
една жена-душа,
обичаща и грешна,
но с името Жена.

© Снежина Айдарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??