Аз не мога без теб, ти си моят живот,
в твойта малка игра аз живея с любов,
не заспивам в зори, аз те чакам в нощта,
галя твойте очи с мойта нежна душа.
Ти си мойта съдба, аз съм твойто море,
ти си млада жена, със голямо сърце,
как без теб съм живял и съм бил без мечти,
как не съм те видял с мойте тъжни очи.
В тебе обич струи и погубваща страст,
огън в тебе гори със каденци от джаз,
провокираш ме, знам, но със теб съм се клел,
в теб не виждам печал, а усещам ШАНЕЛ.
Жаден пия любов и ми спира дъха,
аз съм изгревът нов, аз съм миг светлина,
погали ме в зори, покани ме на танц
и не спирай, гори в този огнен романс.
© Валентин Ангелов Всички права запазени
Поздрав!