10.07.2011 г., 13:44 ч.

С крило на птица 

  Поезия » Любовна
573 0 2

С КРИЛО НА ПТИЦА

 

В сълзата ми като надежда ти дойде

и с топла дума огън в мен запали.

Усмихна се лазурното небе,

с крило на птица нежно ме погали.

 

Събудиха се слънчеви мечти

и лятото в душата ми се върна.

В китарата ти моят стих звучи –

вселената със песен ме прегърна!

 

9.07.2011 г.

Стара Згора

 

 

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??