24.07.2009 г., 10:29 ч.

С кръпки ли е любовта 

  Поезия » Любовна
587 0 4

С пет кръпки закърпих сърцето си

и пак със здрав синджир го залостих.

Днес то тъжи зад преградия

и чака нежни обятия...

А времето не пита - любов, ти къде си?

С юмручено свито петопръстие

пак те диря по пътя си...

Дали още са протегнати дланите ти?

С пет струни понечих да звънна

и с глас немощен утро  да съмна...

На гръд  - като златен ланец да блеснеш,

с игра дяволита - пак заиграеш!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??