30.11.2012 г., 23:05 ч.

С Лукавия 

  Поезия » Философска
746 0 2

С лукавия се срещнахме пак

този път бе като жена предрешен

кръстосала разголени крак върху крак

във  рокля от лъскав сатен

 

Със поглед лукав поздрави ме „ела”

И чашата вдигна с наздравица

Със поглед пронизващ като стрела

- неустоима в съблазън красавица

 

Искаш ли да ме обичаш попита 

няма да ти искам пари 

С усмивка от сарказъм пропита

и чак неприкрита злоба дори 

 

в замяна в обич искам да ме възпееш 

искам да съм твоя любов и мечта

направи го знам ще успееш 

за отплата ще те потопя във страстта

 

Вездесъща е моята съблазън

всичко гори във любов

задник разголен в сарказъм

за святата обич гроб и покров

 

 

© Динко Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво , това ви прави наистина силни, тя глупоста е велика сила.!!!!!!!!!!!!
  • За това жените сме по-силния пол защото можем да устоим на магия.А също можем да съблазняваме до лудост.!
Предложения
: ??:??