12.09.2008 г., 9:01 ч.

С любов! 

  Поезия » Любовна
493 0 0

С любов!

Докосни ме... когато не очаквам,
като сняг през май ме изненадай!
Целувай ме... така, че да залитам,
без капка алкохол ме опиянявай!

 

Искай ме... но не сега, а винаги,
като гладен - трошица хляб - ме пожелай!
Имай ме... но не за ден, а завинаги,
като с наследство с мен разполагай!

 

Обичай ме - когато те обичам,
искам с мене в небесата без крила да полетиш!
Обичам те... в това се вричам!
Зaклевам те, сърцето ми с любов от болка да спасиш!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??