1.04.2008 г., 11:52 ч.

С любов  

  Поезия
593 0 3

И пак политам

с очи, отворени за теб.

Обичам да те виждам все по-близо .

С желание едничко станах,

до тебе на сантиметри да застана.

Дъха ти да усетя,

до устните да шептя,

че с теб светът е по-красив сега.

И днес, любов, си ме превзела.

Из синевата бродя смела.

Откривам се, с очи по-грейнали от слънце.

Мечтите, като малко зрънце.

Събуждат се от пролетта в душата.

С любовта откриват свободата.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??