И пак политам
с очи, отворени за теб.
Обичам да те виждам все по-близо .
С желание едничко станах,
до тебе на сантиметри да застана.
Дъха ти да усетя,
до устните да шептя,
че с теб светът е по-красив сега.
И днес, любов, си ме превзела.
Из синевата бродя смела.
Откривам се, с очи по-грейнали от слънце.
Мечтите, като малко зрънце.
Събуждат се от пролетта в душата.
С любовта откриват свободата.
© Радка Иванова All rights reserved.