4.08.2023 г., 23:50 ч.

С любов (Благодаря…) 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
161 2 2

С любов (Благодаря…)

 

Искам да ти кажа

толкова много неща,

че живота няма да ни стигне

да си кажем всичко.

Но мълчанието,

говори повече от думите.

Това, което чувстваме

е само началото на всичко.

На тази история безкрай,

в която сме главни герои.

Господари на всяка дума,

на всяко мълчание.

На всяка целувка и въздишка,

на всяка прегръдка.

Господари на живота си,

на делата и любовта си.

На сънищата и мечтите ни

на нашите избори.

И единствения ми копнеж

е да изпълня живота ни

с щастливи моменти,

красиви дни и нощи

срещи под звездите,

утрини в слънцето…

И да се обичаме,

като за първи път

така сякаш че е последния.

Благодаря, че си ти

човекът който съм чакала.

Половината от душата ми,

светлината на живота ми.

Благодаря, че ме изпълни

с мир и хармония.

Благодаря, затова си ти

и че с тебе, аз съм себе си.

И благодаря, че с теб,

мога да вярвам в любовта.

И благодаря на Господ,

че те постави на пътя ми.

И сега, когато сме едно,

живота струва много повече.

Това, което имаме,

е безценно като живота.

И ще го пазим с любов.

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??