3.07.2019 г., 11:36 ч.

С любов в кръвта 

  Поезия » Любовна
374 3 3

Любов и за жени, и за мъже...

Любов всевластна и безумна!

Любов и за куршум, и за въже,

любов на думи и бездумна.

 

Едни живеят само за любов

и я търсят под дърво и камък,

а други с мисъл за любовен лов

изгарят често, като в пламък.

 

А аз пък във сърдечния трезор

я имам всъщност във кръвта си.

И според моя мъжки кръгозор

съм цял живот със любовта си! 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??