10.12.2019 г., 15:14 ч.

С мама, тати у дома! 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
600 1 0

С мама, тати у дома!

Мамо, сняг навънка вали!
С тати купихте шейната!
Снежни топки кой ще прави,
да се бием вън с децата?
Помня детските години ...
Много смях, красиви дни!
Бяхме толкова щастливи
в пълна къща със мечти!
У дома филийка сладко,
печен хляб и баклава,
сядах в скутите на татко,
да обсъждаме света!
Кой какво, кога ще прави ...
Новият съсед кола си взе..
леля Тотка сметките оправи,
баба Ваца пак каре плете.
Правехме бели и с батко,
после се прививахме от страх,
мама се усмихваше на татко
без да има някакъв пердах!
А сега, когато сняг завали -
няма мама, тати и шейната,
но този огън, който са ми дали,
отвътре топли ми душата!!!

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??