14.08.2008 г., 16:33 ч.

С мен 

  Поезия » Любовна
586 0 0
Ръка подаваш ми и сещаш се за онзи ден... със нея...
Подканяш ме да дойда там... във теб... без нея...
Да се впусна ли или да помисля може би... за нея...

Тя за мене мисли ли както мисля аз... за нея...
Щом във нея се вселиш, мен ли виждаш.... или нея...
Усещаш ли ме да треперя пак под твойто тяло... като нея...

Отвори ме, повтори ме и мисли си ти, но не за нея...
Посрещни ме, целуни ме, целуни ме... като нея...
Прегърни ме, докосни ме и върни ме... както върна нея...

© Ели ИзбериСи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??