21.05.2017 г., 19:51 ч.

С нова сила 

  Поезия » Философска
348 1 7

Отричам се от този свят

и заживявам вече в моя.

Не търся аз във него цвят,

а търся го сега във своя.

 

И го откривам със сърце,

че този цвят е във душата.

С открито съм сега лице

и ясни са ми днес нещата.

 

И с нови мисли занапред

ще тръгвам аз по пътя трънен.

И с топла дума - не със лед,

ще се събуждам сутрин сънен.

 

И всеки ден ще го поЯ

с любов от  мене непозната.

Ще го подквасвам аз с мая,

топена в слънчева позлата.

 

До мене някой щом се спре,

потърсил милост и закрила,

ще дам до мен да се допре

и заживее с нова сила.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??